Έρχονται νέα προϊόντα!!

2023-12-04

Κρέμα απομάκρυνσης φακέλων - θεραπεύει επαγγελματικά τις σκούρες κηλίδες, τη χρωστική ρύπανση, τις φακέλες, τα ηλιακά εγκαύματα κ.λπ. στο πρόσωπο και το σώμα, καθιστώντας το δέρμα σας νεανικότερο και διατηρώντας το δέρμα σας μαλακό.

Για το πρόσωπο και το σώμα - Χρησιμοποιήστε αυτή την κρέμα απομάκρυνσης φακίδων για το πρόσωπό σας και άλλα μέρη του σώματος. Χρησιμοποιήστε την για το πρόσωπό σας, τα χέρια, τα πόδια, μεταξύ των μηρών, των γόνατων, των αγκώνων και πολλά άλλα.μπορεί να απορροφηθεί γρήγορα χωρίς κολλώδη αίσθηση.

Ενυδατώνει το δέρμα - Τα φυσικά συστατικά στη φόρμουλα μας παρέχουν συνεχώς τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, τα οποία μπορούν αποτελεσματικά να εμποδίσουν την υγρασία του δέρματος, να ενυδατώνουν το δέρμα σας και να το κρατούν εύκαμπτο,στο δέρμα για να καθυστερήσει την εμφάνιση της πρόωρης γήρανσης όπως ρυτίδες και σκούρες κηλίδες.

Φυσικό και μη ερεθιστικό - Σχεδιασμένο, δοκιμασμένο και εγκεκριμένο από δερματολόγους, ασφαλές και αποτελεσματικό, κατάλληλο για όλους τους τόνους δέρματος, ήπιο και μη ερεθιστικό και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε ευαίσθητο δέρμα.

Εύκολο στη Χρήση - Πρώτα καθαρίστε την περιοχή που θέλετε να εφαρμόσετε κανονικά, και στη συνέχεια εφαρμόστε την κρέμα μας για την απομάκρυνση των φακέλων, με απαλό μασάζ για να βοηθήσει την ταχύτερη απορρόφηση.

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης
Μας ταχυδρομήστε
Guangzhou Boss Biological Technique Ltd.
hkhygj@163.com
+86--13533675579
Δωμάτιο 1613-1614, YanQiao Bldg, 89 Yanling Rd, Tianhe District, Guangzhou, Κίνα
ΑΦΗΣΤΕ ΈΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
*Ηλεκτρονικό
*Μήνυμα
Στείλετε
Κίνα Καλή ποιότητα Κρέμα προσώπου για τη φροντίδα του δέρματος Προμηθευτής. 2023-2024 qbeka.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.